Restaurantul "Pui pe Jar" a ajuns și în Năvodari

935

Articole recomandate

Mărțișorul le-a adus un cadou binemeritat gurmanzilor din Năvodari! 
Cunoscutul restaurant "Pui pe Jar" a ajuns și în orașul lor. Duminică, în prima zi de primăvară, locația situată pe strada Tineretului, la nr. 2 (fostul Peneș Curcanul) și-a deschis porțile, iar oaspeții nu au întârziat la întâlnire. 


Sute de persoane au răspuns invitației lansate de fast-food-ul care și-a construit o reputație excelentă în Constanța, încă de la înființare. Clienții au luat cu asalt restaurantul din primele minute, pentru a încerca delicioasele preparate pe care membrii echipei "Pui pe Jar" le-au pregătit pentru ei. Pulpele, aripioarele, micii, ceafa de porc, cotletul, gogoșile și excelenta pită gătită după cărțile de bucate ale bunicilor noastre, au fost principalele atracții. 


Cei care au cedat acestor tentații culinare s-au declarat încântați. "Sunt foarte bucuros că «Pui pe Jar» a sosit și la Năvodari. Îmi plac mult preparatele lor, am mâncat de mai multe ori în Constanța, la acest restaurant și de fiecare dată am fost încântat", ne-a spus F.C., un client. Meniul "Family", o opțiune excelentă pentru a hrăni întreaga familie, a fost una dintre vedetele zilei. "Pui pe Jar" se mândrește că nu folosește produse congelate, în afară de porumb, puii gătiți în locațiile fast food-ului provenind în totalitate din fermă.


În plus, condimentele folosite de acești specialiști ai grătarelor sunt naturale. "Pui pe Jar" Năvodari este deschis de luni până duminică, de la 10.00 la 21.00. Veștile excelente nu se opresc aici! Începând de săptămâna aceasta, locația din Năvodari va face și livrări, la numărul 0725.784.784. Poftă bună! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8732 secunde