Restaurantul „Marco Polo” - locul ideal pentru a servi masa

306
În Constanța, pe strada Sarmisegetuza nr. 2 se află un restaurant ce poate satisface până și cele mai exigente gusturi și unde mâncarea este mai mult decât un răsfăț culinar. Așa că dacă ajungeți prin zona Sălii Sporturilor, nu fiţi sfioşi şi îndrăzniți să treceți și pragul restaurantului „Marco Polo”, unde puteți gusta din delicioasele preparate, toate fiind pregătite într-un stil elevat, modern, şi, desigur, extrem de delicios. Persoanele care au servit masa în acest local sunt de părere că acesta este deosebit din toate aspectele: impactul vizual, tratarea oaspeţilor şi, cel mai important, stimularea papilelor gustative.



Mai mult decât atât, interiorul restaurantului este unul dintre cele mai elegante din municipiu, iar terasa la fel. Drept urmare, pentru cei interesaţi să ia masa în familie ori să se întâlnească cu cineva, masa va fi cu siguranţă un adevărat festin culinar. Aici, ospătarii vă pot servi prosciutto crudo con parmigiano, porţii asezonate de bucătari iscusiţi, cu salată verde, ulei măsline, rucola, oregano. Dacă preferaţi o porţie de somon afumat, acesta se va prezenta în farfuria dumneavoastră, tot alături de o frunză verde şi frumoasă de salată verde, iar gustul perfect va fi completat de icrele roşii, capere şi lămâie.



Desigur, gusturile oamenilor sunt variate, la fel ca şi produsele oferite de către acest restaurant, care vă poate oferi sortimente gustoase din orice doriţi: ciuperci umplute cu patru feluri de brânză, ciorbe, supe, spaghetti, ficăţei în sos şi multe, multe specialităţi din carne. Aşa că, dragi constănţeni, nu putem decât să vă invităm la masă. Poftă bună! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2931 secunde