X
X
Mai multe ştiri online:

Relaxare în caiace, pe lacul Siutghiol

Ştire online publicată Miercuri, 17 Iulie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Hai și tu să te relaxezi în mod activ, să descoperi natura așa cum este ea și să te bucuri de vară, într-o aventură unică cu caiacul, pe lacul Siutghiol.

Ai posibilitatea de a vedea o altă față a stațiunii Mamaia, printr-o tură ușoară, relaxantă și plină de imagini superbe, astăzi, la ora 18.30, cu plecare din zona Casino.

Pentru participarea la o astfel de tură nu este nevoie de echipament special sau de experiență. Dacă urmezi câteva îndrumări simple, de bază, cum ar fi să nu te apleci în afara caiacului pentru un selfie, acesta nu are cum să se răstoarne. Nu aveți nevoie de abilități speciale pentru manevrarea lui.

Călătoria include un ghid și instructaj specializat în sporturi nautice, caiace de o persoană de tipul "sit in" sau "sit on top" de agrement cu loc de depozitare a bagajelor, padele, o vestă de salvare și huse pentru telefon rezistente la apă. Este recomandat să ai la tine costum de baie, pălărie, șapcă, batic sau eșarfă, cremă de protecție solară, apă de băut și, nu în ultimul rând, ochelari de soare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2518 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4289 secunde