Relaxare în caiace, pe lacul Siutghiol

352
Relaxare în caiace,  pe lacul Siutghiol - relaxareincaiacepelac-1563296889.jpg

Articole de la același autor

Hai și tu să te relaxezi în mod activ, să descoperi natura așa cum este ea și să te bucuri de vară, într-o aventură unică cu caiacul, pe lacul Siutghiol.

Ai posibilitatea de a vedea o altă față a stațiunii Mamaia, printr-o tură ușoară, relaxantă și plină de imagini superbe, astăzi, la ora 18.30, cu plecare din zona Casino.

Pentru participarea la o astfel de tură nu este nevoie de echipament special sau de experiență. Dacă urmezi câteva îndrumări simple, de bază, cum ar fi să nu te apleci în afara caiacului pentru un selfie, acesta nu are cum să se răstoarne. Nu aveți nevoie de abilități speciale pentru manevrarea lui.

Călătoria include un ghid și instructaj specializat în sporturi nautice, caiace de o persoană de tipul "sit in" sau "sit on top" de agrement cu loc de depozitare a bagajelor, padele, o vestă de salvare și huse pentru telefon rezistente la apă. Este recomandat să ai la tine costum de baie, pălărie, șapcă, batic sau eșarfă, cremă de protecție solară, apă de băut și, nu în ultimul rând, ochelari de soare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7435 secunde