Reîncepe campania "Curățăm Constanța noastră!". Cine iese la treabă

298
4
Reîncepe campania

Articole de la același autor

Pentru al șaselea an la rând, autoritățile locale îi provoacă pe constănțeni să iasă la curățenie, în fața blocului, în fața porții, în cartier, în parcuri, pe faleze. Este vorba despre campania de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din oraș "Curățăm Constanța noastră". Acțiunile se desfășoară pe parcursul lunii aprilie și au ca scop înfrumusețarea străzilor, cartierelor, parcurilor și plajelor din municipiul Constanța.

"Primăria municipiului Constanța este și în acest an direct implicată în această acțiune, alături de numeroase instituții de stat sau private, societăți comerciale, asociații de proprietari, cluburi sportive etc., care și-au anunțat deja participarea. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, pe parcursul lunii aprilie, în paralel cu acțiunile de voluntariat se vor executa lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.

Comentează știrea

Rada
4 aprilie 2018
Propaganda pesedista

Putorile de asistati sociali sa-i tineti acasa ca mai toti sunt 'bolnavi'"si au alergie la munca, in concluzie incompetentul de Fatalau apeleaza la elevi si salariati ai altor institutii care paltesc impozite pentru ca primaria sa-si faca treaba.

cetatean
4 aprilie 2018
Zau ?

Sa iasa Polaris ca de aia exista. De aia se platesc salarii acelor angajati.

Curati
4 aprilie 2018
Unde trebuie

Trebuie sa incepeti curatenia cu Primaria. Acolo sunt adevaratele gunoaie: la birouri si in consiliu.

Constanta
4 aprilie 2018
..

Ba unele asociatii din tomis n au primit instiintari ca or sa plateasca amenda..tiganii sa stea la caldura si sa joace table ...imi este sila...andreea se incapataneaza sa scrie articole comandate...inca asteptam lista cu fraierii care s au debransat de la radet...pe cand un articol despre asistatii din cartierul minune care au si gaze tot pe banii primariei?cand un articol despre mizeria din tomis nord facuta de aceste scursuri?te declari un ziarist andreea ..esti doar un mic ziarist care scrie la comanda...pacat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8592 secunde