Reguli noi pentru parcările de lângă blocuri. Platformă online pentru rezervarea locului

11029
Reguli noi pentru parcările de lângă blocuri. Platformă online pentru rezervarea locului - regulinoiparcare-1618905459.jpg

Articole de la același autor



Noul regulament de organizare a parcărilor în municipiul Constanţa prevede schimbări importante în privinţa parcărilor din cartiere.
Parcările de reşedinţă constituie Zona 3 a municipiului. În acestea se va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, cu excepţia situaţiilor în care acelaşi utilizator deţine în acelaşi imobil mai multe apartamente.
Rezervarea locurilor de parcare de reşedinţă se va face în mod transparent, printr-o platformă online, astfel încât fiecare solicitant poate vizualiza locurile de parcare libere şi locul dorit. Rezervarea se va face de la data la care platforma va deveni funcţională, pentru toate locurile de parcare eliberate şi nou create. Rezervarea se va face pe apartament. Fiecare apartament are dreptul la un singur loc de parcare. Al doilea loc se poate face pentru acelaşi apartament doar dacă rămân locuri disponibile în parcare timp de trei luni şi nu mai există solicitări în zonă.


Rezervarea se va face la fiecare cinci ani, începând de la data la care platforma digitală este disponibilă şi sau cu data la care expiră abonamentul anual.
Rezervarea locului de parcare se prelungeşte automat în fiecare an, dar nu mai mult de cinci ani. Taxa de parcare va fi cea stabilită conform impozitelor şi taxelor locale şi se va achita anticipat până la 31 martie a fiecărui an.


Atenţie, constănţenii care au locul de parcare rezervat nu vor putea să îl blocheze atunci când pleacă cu maşina. Conform noului regulament, între orele 8.00 şi 16.00, de luni până vineri, exceptând zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale, locurile de parcare de reşedinţă libere pot fi ocupate de orice altă persoană decât titularul rezervării, doar cu plata tarifului de parcare aplicabil zonei în care parcarea de reşedinţă este situată.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.807 secunde