Registru nou de evidența zilierilor pentru agenții economici cu activitate sezonieră

503
Registru nou de evidența zilierilor pentru agenții economici cu activitate sezonieră - registrunou-1402585031.jpg

Articole de la același autor

Începând de marți, 17 iunie, intră în vigoare noile Registre de evidență a zilierilor. Potrivit reprezentanților In-spectoratului Teritorial de Muncă din Constanța, agenții economici care activează în domenii cu activități sezoniere și care pot folosi angajați cu caracter ocazional au obligația de a deține Registrul de evidență a zilierilor.

Ei le pot cumpăra de la sediul ITM Constanța, în baza unei cereri, ce trebuie depusă la sediul ITM Constanța, etajul 2, camera 9. Ulterior, registrul poate fi achiziționat de la casieria ITM, prețul unui exemplar fiind de 81,84 de lei. Agenții economici care vor să achiziționeze mai mult de cinci registre de evidență a zilierilor trebuie să depună la sediul ITM comenzi ferme de achiziționare, până la sfârșitul lunii curente, pentru luna următoare.

"Conform legii, agenții economici care au folosit zilieri sunt obligați să depună, lunar, până cel târziu la 5 a fiecărei luni, la ITM Constanța, o copie certificată a înscrisurilor din registru, conținând înregistrările din luna precedentă, însoțită de o adresă de înaintare care va cuprinde obligatoriu domeniile în care zilierii au desfășurat activitate", precizează directorul executiv al ITM Constanța, Eugen Bola.

Modele de cereri sunt disponibile pe site-ul itmconstanta.ro, la secțiunea Noutăți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5552 secunde