Referendum pentru definirea căsătoriei. "Este șansa noastră istorică!"

250
Referendum pentru definirea căsătoriei.

Articole de la același autor

Mai sunt două săptămâni până la referendumul pentru modificarea Constituției și sunt mulți indeciși dacă să meargă sau nu la vot și ce să voteze. Reprezentanții Coaliției pentru familie și Platforma Împreună, cei care au inițiat referendumul, după ce au strâns semnături de la trei milioane de români, susțin că este o șansă istorică pentru țara noastră. 


"Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid. Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL și ALDE nu au vizat decât obținerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției României", explică Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru familie. 


Acesta consideră că referendumul care se va organiza "este șansa noastră istorică, acum, la o sută de ani de la Marea Unire, să ne reunim într-o imensă afirmare a libertății, demnității și suveranității noastre ca popor, în concertul popoarelor europene". "Referendumul nu este al niciunui partid, al niciunui lider politic, este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor, pentru ca viața lor să fie scutită de minciuna ideologică a revoluției sexuale, de minciuna acelora care vor să ne reeduce pe toți, părinți și copii. Trebuie acum ca noi să înțelegem cât de multă nevoie este de votul nostru, de prezența noastră, cât de multă nevoie au copiii și nepoții noștri de protecția noastră și de mobilizarea noastră pentru a ne apăra drepturile și viitorul", precizează Mihai Gheorghiu. 


Cei care susțin Coaliția pentru familie fac un apel pentru participarea la vot și acuză campania agresivă împotriva Bisericii Ortodoxe Române, despre care spun că este dusă de activiștii radicali ai ideologiei de gen. 
"Definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie în Constituția României va face ca lumea noastră, societatea noastră, viața noastră să poată prezerva adevărul civilizației noastre creștine. Pentru a reuși în încercarea noastră, trebuie să fim cel puțin 6.000.000 de cetățeni la vot. Dacă nu ne vom lăsa păcăliți de furia și zgomotul din jurul nostru, dacă vom discerne adevărul cum se cuvine printre toate minciunile care ni se servesc, dacă vom reuși să ne deschidem sufletul pentru mesajul simplu și direct al acestei inițiative, vom izbândi", spune Mihai Gheorghiu. 


Copii adoptați de cupluri de bărbați sau cupluri de femei? 
O îngrijorare a reprezentanților Coaliției pentru familie este aceea că, odată legalizate aceste parteneriate civile și la noi în țară, se va permite cuplurilor de bărbați sau cuplurilor de femei să adopte copii. În opinia celor care susțin Coaliția pentru familie, aceștia ar crește într-un mediu nepotrivit și ar putea deveni tineri și adulți cu probleme. 
"În unele țări europene, adopția a devenit rapid posibilă, după aprobarea parteneriatului civil și, ulterior, a căsătoriei între doi bărbați sau două femei. La început, adepții LGBT au spus că nu își doresc adopția. Însă, concluzia verificată este că legalizarea parteneriatului civil este urmată de căsătorie și adopția de copii. De aceea, pe 7 octombrie trebuie să apărăm copiii României și căsătoria între un bărbat și o femeie și să votăm Da la referendum", este de părere Virginia Uzun, președintele organizației Constanța a Coaliției pentru Familie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7076 secunde