Reduci pentru pasagerii care își achiziționează biletele de avion în acest weekend

193
Reduci pentru pasagerii care își achiziționează biletele de avion în acest weekend - covid19-1594390792.jpg

Articole recomandate

Operatorii aerieni low-cost Blue Air și Wizz Air ofertă reduceri de prețuri pentru pasagerii care își achiziționează biletele de avion în acest weekend, potrivit Agerpres.


Astfel, în perioada 10-12 iunie 2020, pasagerii Blue Air beneficiază de o reducere de 25% la toate zborurile și destinațiile disponibile pentru rezervare, promoția fiind valabilă pentru toate rezervările de zboruri cu date de călătorie între 11 iulie 2020 - 31 martie 2021.


Reprezentanții companiei au mai anunțat că, după patru luni de suspendare a zborurilor regulate, au finalizat transferul în portofelele electronice a sumelor aferente zborurilor anulate pentru toți pasagerii care au cumpărat bilete direct pe site-ul Blue Air, iar procesul continuă pentru cei care au achiziționat bilete prin agențiile partenere.


De asemenea, Wizz Air vine cu reduceri de 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveția și Grecia. Promoția este valabilă doar vineri, 10 iulie, pentru toți clienții, iar zborurile se pot efectua la orice dată. Rezervările se pot face online sau prin aplicația companiei.


Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.1215 secunde