Reducere la plata integrală a impozitelor și taxelor locale

395
Reducere la plata integrală a impozitelor și taxelor locale - reducerelaplataintegrala-1553033248.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt mai puțin de două săptămâni în care constănțenii își pot plăti cu reducere taxele și impozitele locale. Aceștia beneficiază de o bonificație de 10% pentru persoanele fizice, respectiv 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport, dar numai pentru achitarea integrală a sumelor datorate bugetului local până pe 31 martie 2019.
 
"Având în vedere că ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru, respectiv data de 1 aprilie 2019", precizează reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța. 
Dacă nu doriți să pierdeți timpul pe la cozi, puteți plăti online, pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata impozite, integral, sau în cinci rate prin programul BT, pe site-ul www.ghiseul.ro, la secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare, prin serviciul Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania. 


De asemenea, impozitele pot fi achitate prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT, sau cu ordin plată, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631. În cazul în care, totuși, preferați să plătiți prin numerar, o puteți face atât la ghișeele SPIT, cât și la stațiile OMV - Petrom, în magazinele Inmedio prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank, la toate oficiile poștale. 


"Le recomandăm contribuabililor achitarea obligațiilor fiscale la termenul menționat, evitând astfel plata majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună", mai spun cei de la SPIT Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde