Reclamații peste reclamații / Ce spune ENEL despre fluctuațiile de tensiune de la Constanța

5272
3
Reclamații peste reclamații / Ce spune ENEL despre fluctuațiile de tensiune de la Constanța - curent1468159619-1486647593.jpg

Articole de la același autor

Tot mai mulți constănțeni au reclamat că au rămas fără curent, ieri, preț de mai multe minute, la intervale scurte de timp. Oamenii s-au plâns că întreruperile au fost dese, supratensiunile și fluctuațiile fiind la ordinea zilei. Problemele au fost semnalate din aproape toate cartierele constănțene. "Până și la meciul de la Ovidiu s-a întrerupt curent timp de mai multe ori", a declarat un cetățean. "Nu am reușit să mă uit la un film întreg, la televizor, pentru că pica mereu curentul. M-am temut chiar să nu ni se strice instalațiile electrice din casă din această cauză", a spus Maria S., o cititoare.


De partea cealaltă, reprezentanții E-Distribuție Dobrogea au recunoscut că întreruperile au avut loc pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile (cod galben de vânt și polei), iar instalațiile electrice au fost afectate. 


"Din cauza depunerii de chiciură pe conductorii rețelelor de înaltă tensiune, dar și a vântului puternic (50-65 km/h) ce a produs galopajul conductoarelor, s-au înregistrat scurte întreruperi care au afectat în lanț rețelele de medie și joasă tensiune, până la consumatorul final. Totodată, din cauza umidității crescute din atmosferă (de la 88% până la 98%), a fost afectat nivelul de izolație a liniilor de înaltă tensiune, provocând întreruperi de scurtă durată", au declarat pentru "Cuget Liber", cei de la E-Distribuție Dobrogea.


Comentează știrea

Abonat
9 februarie 2017
Enel abonat

Daca mi'au fost afectate aparatele electrice oare cine răspunde ?

Abonat
9 februarie 2017
Enel Abonat

Astept raspuns URGENT !

Braconat
10 februarie 2017
Așteaptă tu mult si bine.

Așteaptă tu mult si bine.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Social : Atenție,  se oprește curentul!
Pagina a fost generata in 0.7071 secunde