Reacția cinematografului, după postarea femeii cu doi copii care nu a primit bilete în pachetul "Family"

369
Reacția cinematografului, după postarea femeii cu doi copii care nu a primit bilete în pachetul

Articole recomandate

Hollywood Multiplex, cinematograful aflat în centrul unei polemici după ce o femeie cu doi copii a scris pe blog că a vrut să achiziționeze bilete prin pachetul Family, dar i s-ar fi spus că trebuie să fie "o mamă și un tată" pentru a beneficia de această oferă, a reacționat printr-un comunicat în care își exprimă punctul de vedere și își cere scuze pentru incidentul "regretabil".


Cinematograful subliniază că prin denumirea pachetului promoțional "Family" nu s-a intenționat definirea familiei, ci este doar o strategie de marketing, cu o denumire generică. Oferta promoțională presupune existența a doi adulți (oricare ar fi relația dintre ei) și a unui copil sau a doi adulți cu doi copii.

"Ne cerem scuze, incidentul prin care a trecut doamna Raluca Zdrobiș este unul regretabil. Ne întristează faptul că dânsa s-a simțit discriminată și marginalizată în cinematograful nostru.

Intenția Hollywood Multiplex este de a oferi pachete promoționale pentru tot publicul nostru, iar denumirea acestora este generică. Este o practică comercială comună pieței operatorilor de cinema din România. În cazul pachetului Family, oferta este valabilă pentru doi adulți și un copil sau doi adulți și doi copii - în cazul celor dintâi, pot fi mamă, tată, bunic, mătușă, unchi, prieteni, apropiați etc", precizează comunicatul. "Această ofertă nu definește conceptul de familie și nici nu manifestă o atitudine discriminatorie sau jignitoare la adresa familiei monoparentale", adaugă reprezentanții Hollywood Multiplex.

"Tratăm acest incident cu seriozitate, beneficiază de toată atenția noastră", asigură Hollywood Multiplex. "Vom regândi promoțiile de acest tip și modul în care le comunicăm", promit oficialii cinematografului.

"O asigurăm pe doamna Zdrobiș și, totodată, îi asigurăm pe toți clienții noștri că acest incident nedorit nu reprezintă viziunea și sistemul de valori culturale și sociale promovate de cinematograful nostru. Vă mulțumim!", se arată în încheierea comunicatului citat de Hotnews.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3023 secunde