RATC schimbă numărul de sms pentru plata biletelor de călătorie

644
1
RATC schimbă numărul de sms pentru plata biletelor de călătorie - ratc-1505318868.jpg

Articole de la același autor

Dacă obișnuiți să vă plătiți biletul de autobuz prin sms, trebuie să știți că începând de mâine se schimbă numărul de telefon unde puteți trimite mesajul. Astfel, începând de vineri, 15 septembrie, numărul de telefon dedicat achiziționării biletelor prin sms va fi 7475.


Această opțiune este disponibilă tuturor clienților rețelelor Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil. SMS-ul de comandă este gratuit pentru rețelele Vodafone și Digi Mobil, iar în rețelele Orange și Telekom este de 0,05 euro + TVA.
Astfel, o călătorie pe o linie, valabilă o oră, este de 0,30 de euro + TVA, o călătorie de o oră pe toate liniile costă 0,42 euro + TVA, un bilet de 24 de ore costă 1,10 euro + TVA, iar un bilet valabil șapte zile este 6 euro + TVA. Pentru liniile 5 - 40 și 2 - 43 se va trimite textul L540, respectiv L243.


Astfel, pentru cel mai utilizat dintre biletele RATC, biletul de o călătorie, tariful pentru plata prin SMS scade, de vineri, de la 0,40 euro + TVA la 0,30 euro + TVA.


"Atenție, achiziționarea biletului se face înainte de urcarea în autobuz. Valabilitatea biletelor se calculează din momentul primirii confirmării de finalizare a plății prin SMS. SMS-ul de confirmare a plății, precum și codul, format din șase caractere alfanumerice trebuie prezentate controlorului, în cazul în care acesta va solicita dovada achitării călătoriei. Dacă un călător nu primește SMS de confirmare, atunci nu se consideră că are un bilet de călătorie valabil și nici nu este taxat de către furnizorul de telefonie mobilă. De asemenea, trimiterea unui SMS în timpul realizării controlului nu este acceptată", precizează reprezentanții RATC Constanța.


Comentează știrea

elena
14 septembrie 2017
nr sms

15 noiembrie sau 15 septembrie?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Social : Trafic deviat pe liniile de autobuz RATC
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Social : Cum poți fi distribuitor de bilete RATC
Pagina a fost generata in 0.4608 secunde