RATC le oferă turiștilor un ghid cu o sută de obiective turistice de vizitat

462
RATC le oferă turiștilor  un ghid cu o sută  de obiective turistice  de vizitat - autobuzsupraetajatgara1-1531318194.jpg

Articole de la același autor

Atât constănțenii, cât și turiștii au la dispoziție, începând de luna aceasta, un ghid al orașului, disponibil prin aplicația gratuită "CiTy TOUR Constanța". Prin intermediul acestuia, ghidul text și audio vă va purta prin călătoria celor o sută de obiective turistice de vizitat din Constanța. Dintre acestea amintim: Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, muzeele, dar și multe alte atracții, care sunt disponibile pe orice telefon cu sistem de operare Android, prin aplicația "CiTY TOUR Constanța".

Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța (RATC), aceste obiective turistice sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR, lansată la începutul săptămânii trecute.

Precizăm că aplicația a fost dezvoltată de RATC Constanța împreună cu Comunitatea Elenă "Elpis" Constanța și Uniunea Armenilor din România Sucursala Constanța.

Pașii sunt simpli. Practic, oricine urcă la bordul autobuzelor etajate CITY TOUR se poate conecta gratuit la internet prin rețeaua wi-fi din mijloacele de transport în comun. Imediat după aceea, alegeți rețeaua wi-fi RATC_Constanța și scanați codul QR de pe spătarul scaunului din față sau căutați direct aplicația în "Magazine Play".

Aplicația sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat. Trebuie să vă asigurați că aveți activată funcția de localizare. Fie că alegeți să citiți, fie că optați pentru ghidul audio, informațiile despre obiectivele întâlnite pe traseu sunt ușor accesibile. Dacă doriți să reluați informațiile sau doriți să ascultați o anume descriere, accesați butonul "play", situat în partea de sus a ecranului. Dacă telefonul este setat pentru limba română, vocea se va auzi automat, cu textele aferente. Dacă telefonul este setat în altă limbă, se activează varianta în engleză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3071 secunde