Răsturnare de situație în cazul bebelușului MORT în spital! NU S-AR FI ÎNECAT CU LAPTE! Adevărul este crunt!

17419
Răsturnare de situație în cazul bebelușului MORT în spital! NU S-AR FI ÎNECAT CU LAPTE! Adevărul este crunt! - 646x40411517773039-1519985481.jpg

Articole recomandate

Cazul fetiței de doar cinci luni care a murit într-un spital din Iași ridică numeroase semne de întrebare. Din primele informații oferite de mama acesteia, se pare că ar fi murit după ce s-ar fi înecat cu lapte. Însă adevărul este altul, scrie evz.ro


Polițiștii din Botoșani au declanșat o anchetă în cazul unei mame al cărei copil a decedat în spital în urma unor traumatisme în zona capului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Maria Carp. La internare, mama a declarat medicilor că fetița s-a înecat cu lapte, dar apoi cadrele medicale au constatat traumatismele de la capul acesteia.

În acest moment, ancheta se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, după ce fetița de cinci luni a decedat într-o clinică din Iași, la doar câteva zile de la spitalizare, informează Știrile Pro Tv.


"Pe 19 februarie a fost adus la noi și operat de urgență, după ce a fost transferat de la Pediatrie din cauza unui hematom, se afla în comă de gradul IV. Post operator starea lui nu s-a ameliorat deloc. Evoluția a fost proastă, el decedând în urmă cu două zile. Urmează ca medicii legiști să stabilească care au fost cauzele decesului dar și ale deteriorării stării sale de sănătate", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6424 secunde