Răsfăț culinar la Căminul pentru Persoane Vârstnice cu ocazia sărbătorii celor 40 de mucenici

163
Răsfăț culinar la Căminul pentru Persoane Vârstnice cu ocazia sărbătorii celor 40 de mucenici - rasfatculinarsursaprimariaconsta-1583756386.jpg

Articole de la același autor

Sărbătoarea celor 40 de mucenici a fost prilej de răsfăț culinar pentru cei 270 de rezidenți. După ce Ziua Internațională a Femeii a fost marcată cu mărțișoare și prăjituri, vârstnicii au avut astăzi parte de surprize dulci tradiționale. Ei au fost tratați cu mucenici moldovenești și cu o porție de mucenici muntenești, serviți fierbinte, în zeamă aromată și plini de nucă și scorțișoară. Meniul de sărbătoare a fost prilej de bucurie pentru bătrâni și le-a adus aminte de savoarea copilăriei.

Primăria municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, organizează în mod frecvent astfel de activități pentru seniorii de la cămin pentru ca aceștia să nu simtă lipsa unei familii.

În ziua Mucenicilor, gospodinele fac în cinstea martirilor 40 de colaci numiți sfinți sau mucenici. Această zi coincide, în credința populară, cu deschiderea mormintelor și porților Raiului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5136 secunde