"Rămas bun, dragi profesori!", mesajul elevilor de la Liceul din Hârșova

1725

Articole de la același autor

Elevii de la Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova și-au luat rămas bun de la profesorii lor într-un cadru festiv și foarte emoționant. Colectivul clasei a XII-a B, coordonat de diriginte- prof. Elena Manea, a organizat cu minuțiozitate și emoții cursul festiv de absolvire a liceului. Diriginta clasei a susținut ultima lecție de dirigenție sub titlul "Decalogul 12B", spunând elevilor un set de reguli de viață- respectul față de oameni, bunătatea, sinceritatea, implicarea civică, curajul, dar mai ales recunoștința pentru tot ce primim în viață. 


La festivitate a fost prezent și primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, care a reamintit elevilor valorile morale importante de urmat în viață, a prezentat scurte momente din amintirile domniei sale de licean, fiind absolvent al acestui liceu. În finalul discursului, le-a urat elevilor mult succes la examenul național de bacalaureat, care, după mulți ani se va susține în întregime la Hârșova. Șefa de promoție - eleva Andreea Țoiu a primit Trofeul pentru merite deosebite și a susținut discursul final, reprezentativ pentru clasa sa, promoția 2019.


La festivitate au fost prezenți profesori ai clasei de-a lungul celor patru ani, care au  evidențiat unitatea, implicarea, seriozitatea colectivului clasei a XII-a B, precum și ai elevilor merituoși - perseverența, munca. Festivitatea a fost completată de emoția părinților prezenți, care au trăit și acest moment unic alături de copiii lor. Elevii au rostit discursuri emoționante în care au evidențiat calitățile profesorilor lor pe care le vor lua ca modele de viață, au mulțumit acestora pentru cunoștințele, sfaturile, sprijinul, înțelegerea și  pasiunea dascălilor lor.


"Succes la bacalaureat! Succes în toate proiectele de viață!", este și urarea colectivului Redacției "Cuget liber". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3492 secunde