RAJA. Programul casieriilor pe data de 24 ianuarie

Luni, 22 Ianuarie 2018
96
S.C. RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că miercuri, 24 ianuarie 2018, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


"Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.


Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonații interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că miercuri, 24 ianuarie, toate casieriile RAJA vor fi închise. Începând de joi, 25 ianuarie, acestea își vor relua programul normal de lucru. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3548 secunde