RAJA. Căderi de tensiune la stația de pompare. Jumătate din Constanța a rămas fără apă rece

Marţi, 12 Noiembrie 2019
380
Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat, în această dimineață, o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică. Aceasta a determinat întreruperea totală a tensiunii și oprirea din funcțiune a pompelor.


Imediat ce a fost reluată furnizarea energiei electrice, echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță.


Având însă în vedere debitul, dar și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultura, Inel I și Inel II, urmând să se intre în normal în aproximativ trei ore. Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete pînă în jurul orei 13.30.


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați și îi asigurăm că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea serviciului de alimentare cu apă în parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3788 secunde