RAJA a dublat numărul echipelor de intervenție din cadrul Comandamentului

106
RAJA a dublat numărul echipelor de intervenție din cadrul Comandamentului - avarielucrariraja-1391006690.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere atenționarea de cod roșu, la nivelul Comandamentului pentru Situații de urgență din cadrul S.C. RAJA S.A. s-a luat măsura de dublare a echipelor de intervenție, pentru această perioadă. Atât lucrătorii, cât și utilajele sunt pregătite să intervină în orice moment pentru a rezolva cu promptitudine problemele ce pot apărea la nivelul sistemelor de alimentare cu apă și canalizare operate.  


"Asigurăm toți abonații societății că RAJA Constanța va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametrii optimi. Singurele problemele care pot apărea în funcționarea sistemului de distribuție apă în această perioadă sunt cele legate de lipsa energiei electrice. 


Fără curent, stațiile de pompare și tratare a apei, sursele și puțurile nu pot funcționa. În aceste situații, echipele de intervenție RAJA nu pot decât să aștepte ca cei de la firma de distribuție a energiei să intervină în remedierea avariilor apărute. De aceea, în cazurile în care se întrerupe furnizarea apei potabile din cauza sistării energiei electrice la sistemele operate, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA Constanța va relua alimentarea cu apă imediat ce sunt rezolvate avariile la liniile de alimentare cu tensiune", precizează reprezentanții RAJA.


Toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0399 secunde