X
X
Mai multe ştiri online:

Raed Arafat: Se răspândesc minciuni ca oamenii să nu mai respecte sfaturile pentru prevenirea COVID

Ştire online publicată Duminică, 09 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto IDivice
Raed Arafat: Se răspândesc minciuni ca oamenii să nu mai respecte sfaturile pentru prevenirea COVID - raedarafatfocarecoronavirusroman-1596983938.jpg
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat, atrage atenția din nou, pe o rețea de socializare, că unele persoanele nu încetează în a răspândi minciuni și fake news-uri, în ce privește pandemia de coronavirus, potrivit Antena3.


Medicul, care este și secretar de stat în MAI, spune să avem grijă de unde ne luăm informațiile, pentru că "astfel de dezinformări și manipulări sunt menite să destabilizeze comunitățile și să instige specialiștii și populația împotriva celor care gestionează pandemia", spune Arafat, dând și un exemplu de dezinformare care circulă în spațiul public.


"Cei cu minciunile si ‘fake news’ nu se opresc!


În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii să refuze să respecte sfaturile, recomandările și regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2.


Raed Arafat: Dacă cazurile de COVID-19 cresc și mai mult, va fi o presiune mult prea mare pe sistemul sanitar


Raed Arafat: În continuare, se răspândesc minciuni ca oamenii să nu mai respecte sfaturile pentru prevenirea COVID


Astfel de dezinformări și manipulări sunt menite să destabilizeze comunitățile și să instige specialiștii și populația împotriva celor care gestionează pandemia.


În continuare vă recomand să aveți mare grijă de unde vă informați!", a scris șeful DSU, medicul Raed Arafat, duminică, pe pagina de Facebook.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31422 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3779 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1388 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3996 secunde