RADET oprește căldura începând de săptămâna viitoare

Joi, 19 Aprilie 2018
335
Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) a luat decizia ca începând de luni, 23 aprilie, să întrerupă furnizarea căldurii în municipiul Constanța. 


"Având în vedere creșterea temperaturilor exterioare atât pe timpul nopții, cât și în zilele următoare, se întrunesc condițiile prevăzute în contractul de furnizare a energiei termice de încetare a furnizării căldurii. Încetarea se va face peste câteva zile, iar până la acea dată, RADET va opri furnizarea căldurii pe timpul zilei și va asigura necesarul de căldură pentru confortul termic în locuințe pe timpul nopții. Menționăm că toți consumatorii au montate contoare de energie termică la branșament, iar acest lucru le permite sa închidă căldura în imobile atunci când doresc, iar facturarea se face corespunzător consumului de energie termică măsurat de gigacalorimetru", au precizat reprezentanții regiei.


Conform prevederilor contractului cadru încheiat între RADET și consumatori, la art.10 se menționează că oprirea furnizării încălzirii se va face atunci când timp de trei nopți consecutive media temperaturilor exterioare înregistrate în intervalul orar 18.00- 6.00 va fi peste zece grade Celsius și se va prognoza venirea unei perioade de încălzire.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4873 secunde