RADET a dezmorțit bătrânii din cel mai vechi bloc din Constanța

596
RADET a dezmorțit bătrânii din cel mai vechi bloc din Constanța - batraniradet-1483890151.jpg

Articole de la același autor

Bătrânii din blocul SNC, situat pe bulevardul Ferdinand, de altfel cel mai vechi imobil din Constanța, s-au trezit fără căldură în week-end. Din cauza temperaturilor geroase, o țeavă de la subsolul blocului s-a spart și cum majoritatea locatarilor au peste 80 de ani și sunt țintuiți la pat sau neputincioși să facă ceva, au apelat la echipele Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) pentru a-i ajuta, chiar dacă defecțiunea nu era de competența acestora. 


"Oamenii au stat în frig câteva ore bune. Blocul a fost construit la scurt timp după cel de-Al Doilea Război Mondial, iar din 56 de apartamente, mai mult de jumătate dintre proprietari au vârsta cuprinsă între 80 și 90 de ani", a declarat pentru "Cuget Liber", președintele asociației, George Constantin. 


Având în vedere vremea de afară, echipele RADET sunt în stare de alertă pentru asigurarea căldurii în locuințele constănțenilor. 


Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice a înregistrat în week-end două avarii pe coloanele de apă caldă de consum aferente punctelor termice 107 și 127, dar acestea au fost remediate fără să fie afectat confortul termic al constănțenilor. 


"Constănțenii care înregistrează disfuncționalități în alimentarea cu energie termică se pot adresa dispeceratului nostru, care lucrează în regim non-stop, la numerele de telefon 0241.616.792 sau 0341.461.000, iar echipele de intervenții vor acționa în consecință", a declarat directorul RADET, Liviu Popa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Tortura călătoriei cu trenul
Pagina a fost generata in 0.5935 secunde