R.A.D.E.T. Constanța ia măsuri de prevenție contra virusului COVID - 19

Joi, 26 Martie 2020
255
Măsurile de prevenție contra virusului COVID - 19, printre care și "distanțarea socială", au schimbat complet modul de lucru, astfel că R.A.D.E.T. Constanța nu va mai face citirea mijloacelor de măsurare la finele lunii martie, conform programării.


Ca măsură de prevenție și pentru angajați, dar și pentru consumatori, se aplică cerințele dispuse de autoritățile statului în această perioadă și se păstrează distanța socială.


Consumatorii R.A.D.E.T. Constanța sunt rugați să facă autocitire și să transmită pozele indexurilor de energie termică (apă caldă de consum și încălzire), pe adresa de e-mail: autocitire.radet@radet-constanta.ro. Informații veți regăsi și pe site: www.radet-constanta.ro. 


Termenul limită pentru transmiterea acestora este 31 martie 2020, ora 16.30. R.A.D.E.T. Constanța își rezervă dreptul de a nu lua în considerare pozele neconforme (neclare, în ceață etc.) din care nu se poate distinge clar consumul afișat pe gigacalorimetru și va citi contorul, cu personal propriu specializat, în luna aprilie. 
Pagina a fost generata in 0.2686 secunde