Puitorul de mine 274, la Exerciţiul multinational “Nusret 20”

270
Puitorul de mine 274, la Exerciţiul multinational “Nusret 20” - puitoruldemine-1603116164.jpg

Articole de la același autor

Puitorul de mine 274 a revenit în Marea Mediterană. Puitorul de mine „Viceamiral Constantin Bălescu” participă, zilele acestea, la Exercițiul multinațional „NUSRET 20”, organizat de Turcia, în Marea Egee. 


Nava a plecat miercuri, 14 octombrie, din portul Constanța, a tranzitat strâmtorile Bosfor și Dardanele și a acostat sâmbătă, 17 octombrie, în portul turcesc Izmir. 


Împreună cu militari din Bulgaria, Franța, Italia , Grecia, Spania, Turcia și SUA, marinarii și scafandrii militari români desfășoară, în perioada 17-27 octombrie, activități de instruire și de pregătire, conform scenariului planificat de Forțele Navale ale Turciei, în vederea perfecționării deprinderilor echipajelor navelor în lupta contra minelor marine. 


Alături de reprezentanții țării-gazdă, de cei ai grupării navale NATO de luptă contra minelor Standing NATO Mine Counter Measures Group Two - SNMCMG2, precum și de omologii săi de la celelalte nave participante la exercițiu, comandantul puitorului de mine 274, căpitan-comandorul Daniel Gheorma, a participat, după acostare, la ședința de planificare a ultimelor detalii organizatorice ale Exercițiului multinațional „NUSRET 20”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4117 secunde