Pubele pentru colectare selectivă a gunoaielor, pentru constănțenii care stau la casă

340
Pubele pentru colectare selectivă a gunoaielor, pentru constănțenii care stau la casă - pubele2-1597857251.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din municipiul Constanța distribuie, în această perioadă, pubele galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor, către locuitorii care stau la case.

Primele sute de recipiente galbene, pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal au ajuns deja în cartierul Poarta 6, iar, rând pe rând, toate cele 30 de mii de pubele vor fi repartizate gratuit în toate cartierele orașului.

Primăria municipiului Constanța înlocuiește astfel sacul galben ce era oferit până acum și încurajează toți locuitorii orașului să separe deșeurile menajere de cele reciclabile.


"Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de Primăria municipiului Constanța la cele 400 de platforme de pe raza municipiului. Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză și hârtie și alte materiale refolosibile", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4269 secunde