Proteste la sediul Serviciului de Ambulanță Constanța

168
Proteste la sediul Serviciului de Ambulanță Constanța - mitingambulanta-1506528511.jpg

Articole de la același autor

 Reprezentanții Serviciului Național de Ambulanță protestează, astăzi, în toată țara, cu scopul de a-i determina pe decidenții politici să își respecte promisiunile cu privire la creșterile salariale. 


Mitingul se desfășoară și la nivelul județului Constanța, după cum anunță chiar purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Tatarici.


Reprezentanții SAJ au hotărât ca, până pe 4 octombrie, când expiră cele 30 de zile în care se așteaptă un răspuns favorabil sau o invitație la discuții în termenul maxim dat conform legii de 30 de zile, să se organizeze la nivel național un miting de protest. 


"Acesta se desfășoară astăzi, de la ora 11.00, în toate Serviciile Publice de Ambulanță din România, fără a afecta capacitatea normală de intervenție de urgență, urmând ca, după 4 octombrie, în funcție de reacția Guvernului, să stabilim calendarul acțiunilor sindicale la nivel național până la obținerea revendicărilor FNSAR. În Constanța, mitingul se va desfășura la sediul Serviciului de Ambulanță de pe strada Bravilor (zona Brătianu)", au declarat reprezentanții SAJ Constanța. 


La ora 11.00, ambulanțele vor folosi sistemele acustice și luminoase timp de 30 de secunde, apoi se va difuza imnul ambulanței, urmat de citirea unui comunicat cu revendicări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2216 secunde