Proprietarii care nu îşi îngrijesc terenurile, somaţi de Primăria Constanţa

253
Proprietarii care nu îşi îngrijesc terenurile, somaţi de Primăria Constanţa - proprietariicare-1605260533.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice și Poliția Locală, somează proprietarii să își îngrijească terenurile pe care le dețin!


“Proprietarii de terenuri de pe raza municipiului Constanța trebuie să le igienizeze și să efectueze periodic operațiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Din păcate, însă, foarte multe terenuri sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor inerte. Echipele municipalității desfășoară permanent acțiuni de identificare a acestor terenuri insalubre care pun în pericol sănătatea noastră a tuturor și strică imaginea orașului”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


După ce sunt identificate terenurile neîngrijite, proprietarii  sunt somați să remedieze cât mai repede situația. Dacă nu se conformează, sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 25.000 și 50.000 de lei pentru persoane juridice, conform OUG 195/2005 art.96, alin.1, pct.10.


De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 3 pct. 16 din H.C.L. nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, proprietarii terenurilor virane situate în intravilanul municipiului Constanța au obligația să le împrejmuiască și să amplaseze pe aceste terenuri, la loc vizibil, pe frontul stradal, un panou care să cuprindă sintagma PROPRIETATE PRIVATĂ și numărul stradal aferent sau parcelă și lot, atunci când imobilul nu are alocat un astfel de număr.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.62 secunde