Promovarea lecturii! Cu bicicleta, de la Constanța la Amsterdam

179
Promovarea lecturii! Cu bicicleta,  de la Constanța  la Amsterdam - biblioteci6-1433686556.jpg

Articole de la același autor

Bibliotecarii din toată țara propun o campanie interesantă pentru a atrage atenția asupra importanței lecturii. Participanții la campanie doresc să atragă interesul opiniei publice, presei și politicienilor asupra rolului important pe care-l joacă bibliotecile școlare în educația tinerilor în societatea contemporană.

Campania propune iubitorilor de carte, dar și de ciclism o călătorie de la Constanța până în Amsterdam, cu bicicleta. Bibliote-carii și-au propus să facă o reclamă bună și congresului Asociației Internaționale a Bibliotecilor Școlare, ce se va organiza între 28 iunie și 2 iulie, la Maastricht.

Bibliotecar Crina Mareș, din cadrul Școlii nr. 28, a declarat că este o bună ocazie ca toți ochii să fie ațintiți asupra bibliotecilor.

Se vor face opriri la biblioteci școlare, publice și universitare din șapte state din Uniunea Europeană. Arătarea importanței bibliotecilor în procesul dezvoltării lecturii și al cunoașterii, crearea unei legături mai strânse între biblioteci, sensibilizarea Guvernului României privind reînființarea Bibliotecii Pedagogice Naționale "I. C. Petrescu", atragerea atenției opiniei publice asupra congresului Asociației Internaționale a Bibliotecilor Școlare, participarea la congresul Asociației Internaționale a Bibliotecilor Școlare, schimb de experiență, parcurgerea distanței cu bicicleta între Constanța și Amsterdam sunt doar câteva dintre obiectivele campaniei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Social : Liber la pedalat, în Constanța
Marţi, 17 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Mai citesc românii?
Pagina a fost generata in 1.079 secunde