Proiectul „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre” a ajuns la final

274
Proiectul „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre” a ajuns la final - maxresdefault-1626098060.jpg
Consiliul Județean Constanța (CJC) prin Direcția Generală de Proiecte organizează mâine, 13 iulie, de la ora 13.00, o conferință de presă, cu ocazia finalizării proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”. Acesta va avea loc la sediul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Precizăm că CJC, în calitate de lider de parteneriat, împreună cu Asociaţia Bulgară pentru Transferul Tehnologiei şi Inovaţiei din Bulgaria, Autoritatea Guvernamentală a Districtului Enez din Turcia şi Consiliul Raional Ungheni din Republica Moldova, au implementat acest proiect e urmăreşte promovarea mediului de afaceri și a antreprenoriatului în sectoarele turismului și culturii. Proiectul a fost implementat în perioada septembrie 2018 - iulie 2021, respectiv 34 luni.

Din perspectiva activităţilor Consiliului Judeţean Constanţa, proiectul a vizat dotarea laboratorului de cercetare subacvatică din cadrul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa cu echipamente specifice de cercetare submersă: costume umede, costume uscate, computer de scufundare, sonar, barcă cu peridoc, ROV - vehicul subacvatic, proiector holografic 3D.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.7503 secunde