PROGNOZA METEO. Vreme rece în următoarele zile

285
PROGNOZA METEO. Vreme rece în următoarele zile - vremea2-1476373356.jpg

Articole recomandate

Meteorologii anunță vreme deosebit de rece pentru această perioadă. Vineri, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în vest și nord-vest, unde doar cu totul izolat vor mai fi condiții să plouă slab. În Constanța, temperatura maximă va fi de 12 grade.


PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în estul și sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, iar spre sfârșitul acestuia în extremitatea de sud-vest a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9...10 grade, izolat, în est și 16...17 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief local, mai ales noaptea, se va semnala ceață, iar spre sfârșitul intervalului, în Moldova și Transilvania și izolat în Subcarpații Getici se va produce brumă.


PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în Moldova, iar în rest valorile termice, în creștere față de ziua precedentă, vor fi apropiate de normele perioadei. Înnorările se vor accentua treptat și, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua local în jumătatea de nord a țării și izolat în sud. Trecător, în zona de munte, precipitațiile pot fi mixte. În Carpații Orientali, mai ales în grupele nordice, cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 6...7 grade în nordul Moldovei, până la 21...22 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 11 grade. Mai ales la începutul intervalului, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață.


PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi închisă și rece în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de rece în est, sud și centru, dar mai ales în Moldova. Temporar va ploua în toate regiunile, iar în zona de munte, mai ales la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în sud și în zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5...6 grade în Moldova și în jurul a 18 grade în Banat și Crișana, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 10 grade.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0692 secunde