Prognoza meteo / Ploi în nord, centru şi în ţinuturile estice. Maximele pleacă de la 13-14 grade

288
Prognoza meteo / Ploi în nord, centru şi în ţinuturile estice. Maximele pleacă de la 13-14 grade - dob-1632462810.jpg

Articole recomandate

Vremea se încălzeşte vineri, dar o să avem o zi destul de agitată din cauza vântului.


Mai vin şi ceva ploi în nord, centru şi în ţinuturile estice, iar maximele pleacă de la 13...14 grade în depresiuni şi ajung la 24 de grade în vestul Olteniei.


În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă o zi cam mohorâtă, cu vânt intens, poate şi câteva reprize de ploaie. Zărim un pic şi soarele, iar temperaturile cresc faţă de ieri şi ajung la 20...21 de grade.


Se mai încălzeşte puţin şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Pe la amiază se ating în jur de 18 grade. Atmosfera se menţine închisă, o să plouă din când în când, iar vântul va sufla destul de tare, cu 50...60 Km/h.


La fel va fi şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina: cer noros, ploi temporare şi un vânt destul de intens. Temperaturile cresc şi aici, dar încă va fi răcoare pentru această perioadă, mai ales în orele dimineţii.


În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va fi cam înnorat şi o să plouă puţin, dar s-ar putea să apară şi soarele pe parcursul zilei. Vântul se intensifică şi aici, iar temperaturile câştigă vreo 2 grade faţă de ziua trecută.


Şi în ţinuturile vestice se face mai cald decât ieri şi maximele ajung pe la 23 de grade. O să avem vreme schimbătoare; s-ar putea să picure trecător, iar vântul va avea intensificări susţinute pe parcursul zilei.


În Transilvania avem încă o dimineaţă rece, dar amiaza ne-aduce temperaturi mai ridicate decât ieri. Norii apar frecvent; vin şi câteva ploi, dar principala problemă o să fie vântul. În zona montană înaltă, acesta poate depăşi viteze de 90...100 KM/h.


În Oltenia avem o zi destul de însorită, cu vânt activ, temperaturi în creştere şi până la 24 de grade în vestul provinciei. Se mai încălzeşte şi pe timpul nopţii: minimele ajung pe la 11...12 grade.


Încălzirea vremii se simte astăzi şi în sudul ţării. Temperaturile urcă până la 22...23 de grade; norii apar în treacăt, iar vântul agită atmosfera şi aici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5763 secunde