PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni. Când scăpăm de ploi și vijelii

577
PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni. Când scăpăm de ploi și vijelii - umbrellarainwaterwetscreenraindr-1532345403.jpg

Articole recomandate

Meteorologii ANM au anunțat vremea probabilă pentru intervalul 23 IULIE – 05 AUGUST 2018. Potrivit ANM, în prima parte a intervalului, vremea se menține rece pentru această perioadă și nu scăpăm de ploi. În august, vremea intră într-un proces de încălzire, scrie romaniatv.net


În prima săptămână vremea va fi răcoroasă, deși media regională a temperaturilor maxime va fi în creștere de la 27 la 29 de grade. În a doua jumătate a intervalului, procesul de încălzire a vremii va continua până la medii ale valorilor maxime diurne de 30...31 de grade. Media temperaturilor minime va avea ușoare variații, pe tot parcursul intervalului, între 17 și 19 grade.
În prima săptămână, temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Probabilitatea de ploaie se va menține și în restul intervalului, dar la cote mai reduse.


DOBROGEA


La începutul intervalului, media regională a maximelor diurne se va situa în jurul a 26 de grade, caracterizând o vreme răcoroasă. Apoi, regimul termic diurn va marca o creștere treptată; la sfârșitul primei săptămâni, media maximelor, de 28...29 de grade, va fi normală pentru această perioadă, iar în ultimele zile ale intervalului se vor înregistra medii în jurul a 30 de grade. Mediile regionale ale valorilor nocturne vor avea ușoare variații, pe parcursul celor două săptămâni, între 19 și 21 de grade.


În prima săptămână, mai ales în intervalul 23-26 iulie, instabilitate atmosferică va fi temporar accentuată și se vor semnala ploi mai însemnate cantitativ. Ulterior, probabilitatea de apariție a ploilor va fi în scădere.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde