Prognoza meteo pentru două săptămâni: Vremea se răcește!

320
Prognoza meteo pentru două săptămâni: Vremea se răcește! - 60339203-1553513501.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, luni, cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Potrivit meteorologilor, de marți vremea se va răci accentuat, astfel că maximele vor scădea ușor sub normalul pentru ultima decadă de martie. La început de aprilie, vremea se va încălzi treptat.


DOBROGEA


Intervalul va debuta cu vreme caldă, însă ulterior se va răci, iar până aproape de sfârșitul lunii martie vor fi maxime termice ușor sub normalul perioadei, în medie de 8...11 grade. Ulterior, chiar dacă vor mai fi unele variații, este prognozată o încălzire ușoară, astfel că pentru a doua săptâmână sunt estimate maxime, în medie, de 12...14 grade. Media temperaturilor minime va fi de 4...6 grade în primele zile, apoi va scădea semnificativ, iar în 28 martie se va ajunge la minime în jur de 0 grade. După această noapte rece, media regională a valorilor minime va crește ușor la valori de 4...6 grade.


Temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare în 26 martie și din nou în 29 și 30 martie. În a doua săptămână condițiile pentru precipitații vor fi reduse.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5052 secunde