PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vreme capricioasă în toate regiunile la finalul lunii februarie

1030
PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vreme capricioasă în toate regiunile la finalul lunii februarie - primavara-1550486177.jpg

Articole recomandate

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


PROGNOZA METEO DOBROGEA


Vremea va fi caldă în intervalul 18-21 februarie, când se vor înregistra, în medie, valori maxime diurne în jurul a 10 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media va coborî sub 3 grade în perioada 22-24 februarie. 


Ulterior, temperaturile maxime vor avea medii de 7... 9 grade. În ceea ce privește media temperaturilor minime, estimăm valori de 2...4 grade până pe 22 februarie și de -4...-2 grade în intervalul 23- 25 februarie. 


Ulterior, minimele nocturne vor crește ușor, media lor încadrându-se între -1 și 1 grad. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată pe data de 22 februarie, apoi precipitații slabe vor fi posibile în fiecare zi, dar cu precădere în intervalul 25-27 februarie, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Social : Vreme rece, la Constanța
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.434 secunde