PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Se întorc furtunile!

257
PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Se întorc furtunile! - ploitorentialeinterior-1557743339.jpg

Articole recomandate

PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


PROGNOZA METEO DOBROGEA


Până în data de 19 mai, temperaturile maxime vor fi în creștere ușoară, de la medii în jurul a 19 grade, la 22 de grade. În a doua săptămână, variațiile temperaturilor diurne vor fi nesemnificative, iar media regională se va situa în jurul a 22 de grade. 


Minimele termice vor crește ușor până la începutul celei de-a doua săptămâni, de la valori în medie de 11...12 grade la 13...14 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, variațiile temperaturilor nocturne nu vor fi importante, menținându-se o medie regională de 13...14 grade. Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi îndeosebi în prima săptămână, iar în jurul datei de 19 mai vor fi posibile cantități de apă mai însemnate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde