Produse alimentare confiscate și retrase de pe piață

188

Articole de la același autor

Reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) au continuat și săptămâna trecută acțiunile de supraveghere și control, multe dintre acestea finalizându-se prin constatarea mai multor neconformități. 


Acestea se referă la condițiile necorespunzătoare de igienă în spațiile de producție, etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.


De asemenea, pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.600 lei și un avertisment. 


În același timp, au fost confiscate și retrase de la vânzare, următoarele produse alimentare: carne și produse din carne - 4.507 kg, lapte și produse lactate - 2.043 kg, pește și produse din pește - 971 kg, ouă - 768 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 83.136 lei.


Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5679 secunde