Primăria vrea să închirieze o clădire pentru mutarea Creșei "Căsuța Spiridușilor"

402
Primăria vrea să închirieze o clădire pentru mutarea Creșei

Articole de la același autor

Unul dintre amplele proiecte demarate de administrația publică locală a municipiului Constanța vizează reabilitarea creșelor din oraș. Dar, pentru a putea fi demarate lucrările, este necesară mutarea unităților din actualele locații. Drept pentru care, pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local Constanța, care va avea loc miercuri, 29 aprilie, este cuprins și proiectul de hotărâre privind "închirierea unui spațiu cu destinația de creșă de către Direcția Generală de Asistență Socială Constanța".

Astfel, consilierilor locali li se propune aprobarea închirierii unui imobil cu o suprafață de 461,85 mp, de pe strada Poporului, nr. 25, oferta de chirie fiind de 3.700 de euro/lună.

Potrivit documentației puse la dispoziția consilierilor locali, până în prezent, s-a reușit găsirea unor soluții pentru mutarea Creșei 1 "Delfinașul" - în incinta Școlii Gimnaziale nr. 6 "Nicolae Titulescu", cât și pentru Creșa "Lumea Poveștilor" - copiii urmează să fie distribuiți în alte patru creșe, respectiv în unitățile 2, 13, 18 și "Licurici". În spațiul ce se dorește a fi închiriat pe strada Poporului, numărul 25 ar urma să fie relocată Creșa nr. 2 "Căsuța Spiridușilor", "pe perioada lucrărilor de reabilitare, modernizare și mansardare".

"S-a dorit închirierea unui spațiu care să fie amplasat pe cât posibil în aceeași zonă a orașului sau în zone apropiate", au mai arătat reprezentanții DGAS Constanța.

Tot aceștia au mai arătat că, în urma publicării unui anunț de închiriere, au fost primite două oferte, respectiv cea privind imobilul de pe strada Poporului, nr. 25, pentru 3.700 de euro/lună și una privind un imobil de pe strada Primăverii, pentru 2.500 de euro/lună; această din urmă ofertă a fost retrasă între timp. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4905 secunde