Primăria Medgidia a demarat lucrările de infrastructură a unor străzi

162
Primăria Medgidia a demarat lucrările de infrastructură a unor străzi - medgidialucrari-1463678330.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia susțin că ploile din ultima vreme au cauzat o creștere mare a ierbii din spațiile verzi, problemă care a început să fie rezolvată zilele acestea. Drept urmare, muncitorii societății Apollo Ecoterm au ieșit în teren, acolo unde cosesc iarba, tund gazonul și gardul viu sau lucrează la infrastructură.

"Echipele societății Primăriei Medgidia care se ocupă și cu întreținerea spațiilor verzi au acoperit deja mai multe zone din oraș, acolo unde s-a cosit mecanic, a fost tuns gazonul și gardul viu. Străzile Ion Creangă și Spitalului, Dumitru Chicoș, Republicii, Panseluțelor, strada Poporului, chiar și spațiile verzi din zona școlii și grădiniței din Valea Dacilor, au fost deja incluse în activitățile de îngrijire a spațiilor verzi. Zilele acestea, se lucrează în zona de centru, pe străzile Oprea Hârâciu, Radu Negru, zona Geamiei și Republicii", a transmis edilul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

El a mai adăugat că tot ploile au cauzat și deteriorarea unor străzi pietruite din Valea Dacilor, care au fost reparate zilele trecute.

Pe de altă parte, în lucrările de infrastructură din ultima perioadă au fost incluse și reparații ale trotuarelor, montat bordură pe strada Independenței sau săpături pentru racordarea conductei de apă în zona lotizată de pe strada Poporului. Reprezentanții Primăriei Medgidia au mai spus că lucrările vor continua și în perioada următoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7397 secunde