Primăria Constanța reface balustrada de pe faleza Cazinoului

487
3
Primăria Constanța reface balustrada de pe faleza Cazinoului - balustradacazino-1487870085.jpg

Articole de la același autor

Balustrada de pe faleza Cazinoului va fi reabilitată în perioada următoare. Primăria Constanța a lansat un anunț de consultare a pieței pentru achiziția lucrărilor de reparare și vopsire a balustradei de pe faleza de la Cazino cuprinsă între Comandamentul Flotei și zidul de apărare din partea de nord a promenadei.

Dacă totul merge bine, la începutul sezonului estival, balustrada va fi curățată de rugină și vopsită. Lucrările vor fi făcute pe o lungime de 90 de metri. Balustrada necesită operațiuni minime de intervenție. În vederea rigidizării traverselor, vor fi montate ștuțuri din țeavă metalică trasă, va fi înlocuită traversa, pe lungime de 30 de metri liniari, iar toate suprafețele balustradei, stâlpii și traversele vor fi curățate și decapate de vopsea și rugină, după care se va aplica grund și vopsea anticorozivă în două straturi.

Reprezentanții primăriei atrag atenția că în niciun caz nu trebuie modificat aspectul inițial al balustradei, iar pentru lucrările de reparare și consolidare nu este necesară folosirea unei tehnologii speciale, dar se vor respecta normativele în vigoare pentru fiecare categorie de lucrări.

Se solicită opinia furnizorilor cu privire la soluția lucrărilor și valoarea, fără TVA, a acestora. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate. Termenul limită pentru transmiterea propunerilor este 2 martie 2017.

Reamintim că, în vara anului trecut, o turistă a căzut pe malul apei, după ce balustrada falezei a cedat și s-a rupt. Din fericire, femeia nu a fost grav rănită, însă balustrada a necesitat întărituri. 

Comentează știrea

CETATEAN
24 februarie 2017
???

MADAME PERHAITA, NU REFACE NIMENI BALUSTRADA ,CI O VOPSESTE.ESTE O MARE DIFERENTA. BALUSTRADA A FOST REFACUTA CAND S-A PUS PAVAJUL. CAZINOUL NU ESTE IMPORTANT.BALUSTRADA SA AVEM. ADICA SA DAM CU PUTIN PARFUM PESTE JEG.....

jj
24 februarie 2017
jj

nu mai e in garantie? ABC-VAL a facut treaba de mantuiala

BOBY VEGAS
26 februarie 2017
Balustrada

Bani spalati ..coruptie aceasta amarata de balustrada este vopsita si refacuta in fiecare an de ce ? dl Fagadau ai habar sau esti praf si pulbere ..te vom scoate din birou ca pe un cacat nenorocit ? va bateti joc de populatia cinstita si corecta din acest imputit oras !

Pagina a fost generata in 1.3711 secunde