Presiuni scăzute la apă rece în aproape toată Constanța

Vineri, 03 Mai 2019
305
Constănțenii din mai multe cartiere ale municipiului au rămas fără apă sau presiune scăzută la apă rece.


Potrivit reprezentanților RAJA, în jurul orei 13,30, la Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-a înregistrat o variație de tensiune care a determinat întreruperea totală a energiei electrice, pompele de la nivelul stației nemaiputând funcționa. "Imediat ce s-a reluat furnizarea cu energie electrică, echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță", spun cei de la RAJA.


Având însă în vedere debitul, dar și numărul mare al consumatorilor deserviți, abonații din zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I și Inel II vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute, în timp ce consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă până în jurul orei 16,30. 


"Asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atâta timp cât nu vor mai exista întreruperi iî alimentarea cu energie electrică", precizează reprezentanții RAJA.Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 24 Aprilie 2019
Stire din Social : Avarie RAJA la Constanța!
Miercuri, 17 Aprilie 2019
Stire din Social : Atenție, se oprește apa rece!
Pagina a fost generata in 0.404 secunde