Președintele ALDE: Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o amenințare pentru români

Marţi, 14 Iulie 2020
152
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Legea carantinei va trece de Parlament "doar în momentul în care nu va mai reprezenta o amenințare pentru români", conform Agerpres.


"Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o amenințare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forțată sau confiscarea bunurilor celor suspectați de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toți în infractori, așa cum încercați voi să ne faceți să credem!", a scris Tăriceanu, marți, pe Facebook.


El îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că este "rupt de realitate" și "a ascuns virusul" ca să poată face alegeri anticipate.


"Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Președintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu ușoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la șmenurile guvernanților care fură fără rușine la achizițiile materialelor sanitare?", a adăugat liderul ALDE.


Pagina a fost generata in 0.3745 secunde