PREOT ARESTAT DUPĂ CE AR FI VIOLAT O COPILĂ! Fetița de 5 ani a desenat calvarul prin care a trecut

1977
PREOT ARESTAT DUPĂ CE AR FI VIOLAT O COPILĂ! Fetița de 5 ani a desenat calvarul prin care a trecut - abuz-1523369932.jpg

Articole recomandate



Un preot din Brazilia a fost arestat după ce părinții unei fetițe de cinci ani au descoperit desenul pe care micuța îl făcuse și care părea a fi scena unui abuz, scrie baby.unica.ro

Părintele Joao da Silva, în vârstă de 54 de ani, a fost reținut de poliție și audiat fiind acuzat că a abuzat-o pe copilă. 


Părinții au povestit autorităților că micuța refuza să mai meargă la cursurile de engleză pe care i le preda preotul și nu înțelegeau de ce.

După ce au dus-o pe fetiță la psiholog și specialistul le-a spus că este de părere că acest comportament al ei denotă din faptul că micuța a fost abuzată sexual, părinții au început să caute tot felul de semne. Așa au dat peste desenele copilei și au fost șocați.



Fetița ascunsese aceste desene de părinții ei, prin foile cărților cu care se joacă.

Se pare că preotul ar fi încuiat copila în cameră, în pat și ar fi abuzat-o. Bărbatul și-a recunoscut faptele și pe lângă pedeapsa legală i-a fost ridicat și dreptul de a-și mai relua vreaodată profesia de preot.

Sursa: metro.co.uk

Foto: capturi Youtube.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5444 secunde