Premii speciale pentru voluntarii constănțeni

121

Articole de la același autor

Cei mai implicați tineri constănțeni au fost premiați, luni seară, la Constanța, în cadrul Galei Voluntarilor. Evenimentul a fost găzduit de sala de festivități a Forțelor Navale Române.

Au fost acordate premii pentru mai multe categorii, inclusiv pentru companiile care au susținut activitățile de voluntariat de-a lungul anului 2016. Astfel, Voluntarul anului a fost desemnată Diana Domunco, de la Asociația Grupurilor Locale de Tineret, filiala "Tineri Mereu" Constanța. Titlul de Voluntarul junior a fost câștigat de Adriana Lămureanu, tot de la Asociația Grupurilor Locale de Tineret, filiala "Tineri Mereu" Constanța, iar Voluntarul senior al anului a fost numită Emilia Dabu, de la Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului Constanța, în timp ce coordonatorul de voluntari al lui 2016 a fost numită Iuliana Butuman, de la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități "Arca". Asociația Națională Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Mangalia, a primit titlul de Organizația anului, iar Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța a fost desemnat Instituția de învățământ a anului 2016. Auchan a fost premiat pentru suportul financiar, iar premiul de excelență a mers la compania AYG România.

Au mai fost acordate premii speciale, pentru Voluntarul străin al anului - Lindsay Rappa, de la ADAPTO - Asociația pentru promovarea egalității între șanse, pentru Jurnalistul anului pentru presă scrisă - Emil Corneliu Ninu și pentru presă audio-vizuală - Gina Elena Șerban, iar Trofeul Prieteniei a ajuns la Clubul Pensionarilor "Nadejda" abla, Bulgaria și Instituto Salesiano E. Di Sardagna, Castello Di Godego, Italia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde