Premierul despre închiderea cluburilor: Trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm și noi măsuri care au fost luate și în alte tări

192
Premierul despre închiderea cluburilor: Trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm și noi măsuri care au fost luate și în alte tări - djsetvideorecordlivestream-1594454783.jpg
Premierul Ludovic Orban atrage atenția că unele cluburi "ar trebui închise" pentru că nu respectă regulile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus. Șeful Executivului a cerut intensificarea controalelor, în condițiile în care au crescut îngrijorător cazurile noi de infectare cu COVID-19, conform Digi24.


"Sunt unele cluburi care după părerea mea ar trebui închise. Trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm și noi măsuri care au fost luate și în alte tări, ca după ora 22-23 să se închidă astfel de tipuri de activități. Va trebui să facem o anaiză și, dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea regulilor, putem să luăm asfel de decizii", a spus premierul, la o ședință care are loc la Ministerul de Interne, la care iau parte toate structurile implicate în lupta anti-coronavirus.


Nu este prima declarație de acest fel a premierului. Întrebat ieri ce măsuri vor fi luate în weekend pentru a evita apariția unor focare de coronavirus pe litoral, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul săpătămânii trecute, Orban a anunțat că vor urma controale la sânge, iar cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizațiilor de funcționare sau chiar închiderea.


"Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea și, inclusiv, la suspendarea unor autorizații de funcționare pentru agenți economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le știe toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi", a spus Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7858 secunde