Pregătiți pentru iarnă! Utilaje noi și autospeciale gata pentru deszăpezire

221
Pregătiți pentru iarnă! Utilaje noi și autospeciale gata pentru deszăpezire - pregatitipentruiarna-1575408462.jpg

Articole de la același autor

În acest an, autoritățile locale dispun de un număr mai mare de utilaje pentru activitatea de deszăpezire față de anii anteriori. Una din principalele noutăți constă în achiziționarea unor utilaje speciale, de mici dimensiuni, care vor fi folosite pentru curățarea trotuarelor și a spațiilor greu accesibile. Așadar, în sezonul de iarnă 2019 - 2020, se va acționa simultan pe marile bulevarde, pe străzile și aleile înguste și pe trotuare. 


Se va interveni cu autospeciale cu lamă, autospeciale cu lamă, cisternă și sărăriță, încărcătoare frontale, camionete cu lamă și sărăriță, autoutilitare de intervenție, freze de mici dimensiuni, ATV cu sărărițe și plug. Au fost scizionate peste 16.000 de tone de material antiderapant, pentru a se acționa prompt atunci când situația o va impune. Persoanele afectate de fenomenele meteorologice periculoase au la dispoziție peste 100 de locuri de cazare în incinta a trei unități de învățământ: Colegiul Tehnic "Tomis", Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" și Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca".


De asemenea, Direcția Generală de Asistență Socială va asigura spațiile necesare de cazare pentru persoanele fără adăpost. Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța; dispeceratul Serviciului Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență,precum și la Direcția Generală Poliția Locală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4102 secunde