Pregătiri pentru Ziua Națională a României. Unde sunt restricții de circulație în Constanța

623
Pregătiri pentru Ziua Națională a României. Unde sunt restricții de circulație în Constanța - ziuanationala-1574894503.jpg

Articole de la același autor

Ziua Națională a României vine cu o serie de acțiuni cu caracter militar și civil, astfel că duminică, 1 decembrie, bulevardul Alexandru Lăpușneanu va găzdui un spectacol militar impresionant, la care vor participa membrii din cadrul Ministerului Apărării Naționale și ai altor structuri care aparțin instituțiilor statului.


Ca preambul al evenimentului, mâine, 28 noiembrie, în intervalul dintre 11.00 și 12.00, va avea loc repetiția generală. Pentru buna desfășurare a festivităților, astăzi și sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 16.00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale. 
Până pe 29 noiembrie, reprezentanții Poliției Rutiere și ai Direcției Generale Poliția Locală vor împărți flyere prin care posesorii de autovehicule vor fi informați cu privire la restricțiile de circulație. Mașinile ale căror proprietari nu pot fi contactați, vor fi ridicate și mutate în afara zonei de siguranță.  


Sâmbătă, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei.
De asemenea, traficul rutier va fi restricționat total, mâine, 28 noiembrie și duminică, 1 decembrie, începând cu ora 9.00, pentru toate categoriile de autovehiculele, pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul. I.C. Brătianu și bulevardul Tomis. 


Excepție fac mijloacele de transport în comun aparținând CT BUS S.A, care vor circula, după cum urmează: în intervalul dintre 9.00 și 11.00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda trei a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis; în interval dintre 11.00 și 12.00, circulația mijloacele de transport în comun va fi oprită; în interval dintre 12.00 și 14.00, mijloacele de transport vor circula pe banda a treia a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, în sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.


De asemenea, în perioada în care traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe segmentul delimitat de bulevardul Tomis și bulevardul I.C. Brătianu, vor putea fi efectuate, în mod controlat, manevre de traversare pe relația "înainte" a următoarelor intersecții:
- bulevardul Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;
- strada Poporului/strada Portiței cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;
- strada I.L. Caragiale cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;
- strada I.L. Caragiale/strada I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;
- bulevardul 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde