Pregătiri pentru sezonul rece. „Avem asigurat material antiderapant”

218
Pregătiri pentru sezonul rece. „Avem asigurat material antiderapant” - pregatiripentrusezonulrece-1604604326.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă toamna este încă blândă în zona Dobrogei, autorităţile judeţene fac pregătiri pentru sezonul rece. Administratorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Lungoci, a anunţat că instituţia este pregătită pentru la iarnă, în cazul în care vor fi perioade cu ger şi zăpezi.

„Avem utilajele şi resursa umană pregătite pentru a interveni şi sunt asigurate sarea şi nisipul pentru materialul antiderapant. În acest moment, există în cele cinci baze RAJDPP 13.000 de tone de material antiderapant, având posibilitatea suplimentării, în caz de nevoie, cu încă 6.000 de tone. De asemenea, carburantul necesar este asigurat prin contract, până la sfârşitul lunii ianuarie şi a fost demarată procedura de achiziţie publică pentru perioada 2021 – 2022, astfel încât în luna ianuarie 2021 să fie finalizată şi să existe contract semnat până la finalul anului 2021”, precizează Lucian Lungoci.

Potrivit acestuia, au fost luate şi măsuri pentru suplimentarea capacităţii stocării de combustibil pentru utilajele de deszăpezire, astfel încât, în cazul în care ar putea apărea blocaje pe şosele să poată fi asigurată alimentarea continuă a maşinilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4603 secunde