Pregătiri pentru cea de-a doua etapă de vaccinare. Cum se pot programa vârstnicii, profesorii şi persoanele din domeniile cheie

569
Pregătiri pentru cea de-a doua etapă de vaccinare. Cum se pot programa vârstnicii, profesorii şi persoanele din domeniile cheie - 1-1610460002.jpg

Articole de la același autor



Preşedintele Comitetului Naţional de Vaccinare, Valeiu Gheorghiţă a anunţat, în urmă cu puţin timp, că, începând cu 15 ianuarie, ora 3, va fi funcţională platforma pentru programarea la vaccinare a persoanelor cu grad de risc şi a celor din domenii cheie, inclusiv profesorii, care vor fi imunizate în această fază.


Potrivit acestuia, vor fi operaţionalizate 750 de centre de vaccinare, cu un total de 1.767 de puncte de vaccinare, care vor asigura, la capacitate maximă, peste 100.000 de persoane care se pot vaccina în fiecare zi.


Programarea poate fi făcută atât individual, pe plaforma online, prin medical de familie, prin serviciul call-center, cu numărul unic la nivel naţional 021/4144425, prin serviciul de asistenţă social al primăriilor sau prin aparţinător, fiecare aparţinător putând să înscrie maximum 10 persoane.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9412 secunde