Predai dozele de bere sau suc goale și primești în loc altele pline!

320
Predai dozele de bere sau suc goale și primești în loc altele pline! - ducidozelegoale-1404403624.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, în fiecare week-end, turiștii, dar și constănțenii sunt așteptați pe plaja Cleopatra din stațiunea Mamaia pentru a preda dozele de suc sau bere goale și a primi altele pline.

Acțiunea, organizată de Asociația Alucro, se desfășoară în cadrul campaniei ExtravaCANza, menită să responsabilizeze turiștii de pe litoralul românesc, în ceea ce privește protecția mediului, prin reciclarea dozelor din aluminiu. În premieră, în acest an, colectarea dozelor se va face prin echipamentul inteligent Sigurec, pus la dispoziție de organizația de transfer de responsabilitate în domeniul deșeurilor de ambalaje Eco Pack Management SA. De fapt, Sigurec este un sistem eficient și interactiv de colectare a deșeurilor de ambalaje care oferă garanția că dozele din aluminiu colectate de la consumatori ajung direct la o societate de reciclare a acestui tip de material de ambalare.

"Prin amplasarea sistemului de colectare Sigurec în spațiul de desfășurare al ExtravaCANza, vrem să le demonstrăm oamenilor că reciclarea este simplă și sigură. Pentru că vrem să încurajăm obiceiul reciclării, avem responsabilitatea de a fi acolo unde sunt oamenii, pentru a le înlesni implicarea activă pentru protecția mediului. Chiar dacă suntem în vacanță, merită să fim atenți și responsabili cu mediul înconjurător", a declarat Adin Ionescu, directorul general al Eco Pack Management SA.

Campania ExtravaCANza va avea loc în luna iulie, în zilele de vineri, sâmbăta și duminică, respectiv 4 - 6 iulie, 11 - 13 iulie, 18 - 20 iulie, pe plaja Cleopatra din stațiunea Mamaia, unde turiștii sunt așteptați să aducă 10 doze goale din aluminiu pentru a primi în schimb o doză de suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediții, ca recunoaștere a gestului lor responsabil față de mediu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Social : Tombolă pentru "Eroii reciclării"
Pagina a fost generata in 0.4046 secunde