Povești și clipe frumoase alături de bunicii din Căminul pentru persoane vârstnice

180
Povești și clipe frumoase alături de bunicii din Căminul pentru persoane vârstnice - povesti-1579828003.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 22 ianuarie, a avut loc prima întâlnire din acest an a bunicilor de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța și a copiilor din centrele de plasament constănțene. 


Deși a fost foarte frumoasă vacanța de iarnă, le-a fost tuturor dor unii de alții. Micuții ardeau de nerăbdare să le povestească bunicilor cum au petrecut sărbătorile și ce cadouri au mai primit, iar bunicuții abia așteptau să le audă glasurile, râsetele și să îi îmbrățișeze. 


"Printre atâția nepoței, viața parcă e mai frumoasă", spun bunicuții. Zâmbetele își fac din nou apariția pe chipurile lor și, astfel, mulți dintre ei își alină dorul de propriii copii și nepoți, plecați departe. Îi mângâie, îi iau în brațe, se joacă cu ei, le spun povești, ca și cum ar fi propriii lor nepoți. 


Poveștile triste ale copiilor sunt înlocuite la fiecare întâlnire cu dragoste, înțelepciune și multe îmbrățișări. 


XXX 
Săptămânal, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța și copiii de la centrele de plasament se întâlnesc și petrec împreună câteva ore pline de dragoste și bucurie. 


Aceste activități urmăresc înlăturarea senzației de singurătate și abandon atât pentru vârstnici, cât și pentru copiii din centrele de plasament și stimularea participării seniorilor și a celor mici la viața socială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde